Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.08.2017 15:38 - СПЕКТЪР-АДМИНИСТРАТИВНИ КОНСУЛТАЦИИ И УСЛУГИ
Автор: aynur13 Категория: Бизнес   
Прочетен: 116 Коментари: 0 Гласове:
0



 СПЕКТЪР –АДМИНИСТРАТИВНИ КОНСУЛТАЦИИ

Осъзнавам,че –Административни консултации звучи много относително …и много общо ..,  ще се постарая да ви поясня :

 

ФИЗИЧЕСКО ЛИЦЕ  :

1.     ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО :

Имате идея за предприемачество, която от както се помните усещате, че съчетава най-ярките ви способности и на всичкото отгоре може да ви носи и доходиJ-ВЪЗМОЖНО Е!!! –поверете ми я :

Освен,че ще ви изслушам с цялото си сърце, ще ви консултирам  за :

-          всички законови възможности за регистриране, лиценз и реализация на вашата идея, включително преференциите /100 % парична помощ/на Закона за насърчаване на заетостта за регистриране и развиване на стопанска дейност .

-          В зависимост от етапа на развитие на вашата идея ще ви съдействам с мои доверени професионалисти юристи/счетоводители/банкери….креативни хора,които вече са минали по същия и път…/.

 

2.    ТРУДОВО ПРАВНИ КАЗУСИ :

Да, в Кодекса на труда ясно, ноооо …когато изживяваме даден казус се убедих,че много често не сме на ясно със всичките си права пред коректни и некоректни работодатели и ни коства доста емоции и средства да намерим правилния изход -След като се запозная с вашия казус, ще ви консултирам за най-ползотворния  такъв.

3.    ДРУГИ :

Усещам професионалното си умение за кратко време – поставяйки даден казус под прожекторите на законодателството в Република България, да извлека най-първостепенната информация, която ще ви послужи за ориентир във вашите лични решения.

 

 

ЮРИДИЧЕСКО ЛИЦЕ  :

Имате регистрация или искате да направите такава в Търговския Регистър на Република България с конкретен предмет на дейност, независимо от етапа на вашето развитие като юридическо лице мога да ви окажа професионално съдействие в следните сфери :

1.  Регистрация на юридическо лице;-включително изготвяне на бизнес план; счетоводни услуги;

2.  При обвързаност със строителство или преустройство на производствени помещения - сформиране на екип от професионалисти на етап проектиране, процедура по издаване на разрешение за строеж, контрол на изпълнението,  изготвяне на заявление за комплексно разрешително и следващи изменения в същото; въвеждане на обекта в  експлоатация;

Също и при проектиране, изпълнение и въвеждане в експлоатация на нови инвестиции на съществуващи юридически лица.

3. Набиране на кадри; изготвяне на стратегия относно кадри от Европейския съюз и трети страни /Молдова, Украйна, Турция…и др./

4. При нормално упражняване на дейност и затруднения в изпълнението на законовите процедури и изисквания касаещи безопасните условия на труд; човешки ресурси, околно среда ;

 

 

С удоволствие ще отговоря и на въпроси извън посочения спектър за консултации и услуги !!

ВАШЕТО ДОВЕРИЕ Е МОЯ МИСИЯ!!!

 

 

 




Гласувай:
0



Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: aynur13
Категория: Бизнес
Прочетен: 4441
Постинги: 4
Коментари: 0
Гласове: 3
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031